2777
2789

شیرینی_نعلی# شیرینی_عید#  

شیرینی#
آرد......150 گرم
کره یا روغن جامد....70 گرم
پودر شکر.....50 گرم
تخم مرغ.....1عدد
وانیل
اول از همه بگم که همه کره یا روغن و تخم مرغ را نیم ساعت جلوتر از یخچال بیرون بزارید.حتما باید به دمای محیط برسه.
دوم موقع ورز دادن حتما با نوک انگشت خمیر ورز بدید.نباید از کف دست برای ورز دادن استفاده کنید.
سوم اینکه با این مقدار مواد حدود 30 عدد شیرینی میده.در ضمن این شیرینی حالت بیسکویتی داره😊

ادامه رو کامنت میذارم

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋

روغن یا کره را با پودر شکر مخلوط کرده حدود 5 دقیقه با همزن می زنیم تا رنگش روشن بشه.بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم.دوباره با همزن می زنیم.دقت کنید که تخم مرغی که به اطراف کاسه می چسبد، حتما با لیستک جمع کنید و وسط مواد بریزد.آرد را کم کم اضافه می کنیم.در ابتدا می تونیم با همزن بزنیم.بعد با نوک انگشت خمیر جمع می کنیم.اگر با کف دست ورز بدید خمیر به روغن میوفته.

مقدار ممکنه یه خورده بیشتر یا کمتر بشه.پس آرد را کم کم بریزد.

خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر گذاشته حدود یک ساعت در یخچال استراحت بدید.بعد به دو روش می تونید عمل کنید.

یکی اینکه از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید.اونو لوله کنید و دو طرفشو به هم وصل کنید.

یا خمیرو باز کنید.قالب بزنید.

اصل اصلش همون روش اوله.ولی من روش دوم انجام دادم😅همه موادو داخل سینی که کاغذ انداخته ایم قرار می دهیم.

داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.

بزارید شیرینی ها خنک بشه بعد از سینی جداش کنید.می تونید داخل شکلات آب شده و انواع مغزها بزنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@_مالکوم_    پایه ی شیرینی خونگی هستی؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
این شیرینی اشکیه که نعلیش دوطرفش بازه درضمن اگه بوکره رودوس ندارین درست نکنیدمن درست کردم بومزه کره ...

گلم مهم بافت و رسپی و خمیرشه وگرنه شما برو تو اینترنت  سرچ کن شیرینی نعلی . انواع شکل ها مثل ستاره و قلب میاره