1075
احتمال زایمان زودرس هست.داروها همین است .و البته بهتر است توسط پره ناتولوژیست مجدد سونو شوید و اگر صلاح بود پساری داده شود.
سلام جای نگرانی نیست و گزارش سونوکرافی نرمال بوده نزدیکی در صورتیکه از جانب پزشکتون منعی نداشته، مشکلی برای شما نداره
فانلینگ یعنی بازشدگی در قسمتی از دهانه رحم.و احتمال زایمان را مطرح میکند.در این موارد دارو.استراحت.نداشتن نزدیکی و پیگیری با سونو لازم است.سیر آن قابل پیش بینی نیست .
معمولا یا شیاف۴۰۰ هر شب و یا آمپول ۲۵۰ هفتگی تجویز میشود(.یکی و نه هر دو)با پزشک خود مشورت کنید
سلام نگران نباشید. به اندازه استراحت و فعالیت کنید.‌ طول سرویکس بالای سی طبیعی است و نیاز به انجام هیچ گونه مداخله ای ندارد. با پزسکتان مشورت کنید. شب خوش
اگرطول سرویکس به روش واژینال وتوسط فردواردگرفته شده،عددآن خوب است.اگرکمتراز۲۶باشدکوتاه محسوب میشود.ودرآن صورت هم البته فقط استراحت ونداشتن نزدیکی وداروهای پروژسترونی توصیه میشودودر...
طول سرویکس خوبه.و چه موردی خطرناک نیست؟ اگر منظورتان این است که آمپول لازم دارید یا نه،علت تجویز را بایداز پزشکی که نسخه کرده بپرسید
سلام دوست عزیز نگران نباشید باید استراحت نسبی داشته باشید در سه ماهه دوم بارداری با رشد جنین معمولا جفت بالا می رود موفق باشید
اندازه طول سرویکس ۳۰ میلی متر نرمال هست اگر سابقه یک سقط جنین در سه ماهه دوم ، زایمان زودرس و یا انومالی رحم دارید ، سونوگرافی خود را تا هفته ۲۴ هر دو هفته تکرار کنید . جفت پایین ...
سلام دوست عزیز طول دوره خون ریزی تا ۱۰ روز طبیعی است البته روزهای آخر باید به به لکه بینی تبدیل شود موفق باشید