1206
سلام مامان عزيز، بهتر است به استفاده از شيافتان ادامه دهيد و اين خبر خوبيست كه سونوي شما نرمال است ، پس شاكر خدا باشيد و كمي صبوري كنيد تا جفت بتواند ميزان مورد نياز هورمون بارداري...
سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بله احتمال بارداری وجود دارد بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید
سلام از اقدامات خودسرانه خودداری کنید.‌ اگر لکه بینی دارید و یا تاخیر پریودی دارید باید آزمایش بارداری بدهید تا بر اساس نتیجه اقدامات بعدی انجام شود. شب خوش
سلام باتوجه به سنتون واينكه لكه بيني داريد بايستي هرهفته سونو شويد وزير نظر متخصص باشيد آمپول پرولوتون هم هفته اي يك بار تزريق شود كمك كننده خواهد بود( درجلوگبري ازسقط) موفق باش...
سلام دوست عزیز نگران نباشید باید استراحت نسبی داشته باشید و از داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج خود استفاده کنید و ۱۵ روز بعد از انتقال جنین آزما یش خون انجام بدهید تا وضعیت شما ...
سلام علت بی نظمی چیست؟ برای تشخیص و گرفتن درمان مناسب با پزشکتان مشورت کنید اگر تاخیر بیش از ده روز دارید آزمایش بارداری انجام دهید و یا با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش
سلام ممکنه باردار باشید.صبر کنید اگر چند روز از موعد پریود گذشت و خونریزی نداشتید بی بی چک استفاده کنید و یا تست خون بارداری بدهید.
سلام خانم عزيز ، احتمال پريود شدنتان بيشترست.ولي با اين علايم و بدون تست بارداري نميتوان تشخيص گذاشت.
سلام لکه های شیر قهوه ای میتواند طبیعی باشد.همچنین نشانه بیماری پوستی عصبی نوروفیبروماتوز است. ولی اظهار نظر قطعی بدون معاینه ممکن نیست. لطفا به پزشک مراجعه نمایید.
1397/10/18
سلام عزیزم چون روش پیشگیری مطمئن ندارید بیبی چک بزنید اگر منفی بود صبور باشید تا پریود شوید.نهایتا نیاز به یک سونو دارید