سلام و عرض ادب بله امکان دارد پیشنهاد می کنم در این مقالات رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم https://drbitarafan.com/428/نشنیدن-صدای-قلب-جنین/ https://drbitarafan.co...
سلام خیر نیازی به معاینه نیست مگر اینکه شخص بیماری یا عفونت داشته باشد در غیر این صورت انجام معاینه روتین نیست موفق باشید.
3 هفته پیش
اصلا به علامتها توجه نکنید تنها چیزی که برای تشخیص بارداری قابل استناده ازمایش بارداری هست
با سلام حتما نياز به تكرار ودر صورت بالا بودن نياز به درمان دارد
سلام اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید مجدد تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید
سلام پریود شدید اما ممکنه به دلیل استرس تغییر در حجم خونریزی داشتید نگران نباشید
سلام نتیجه سونوگرافی و عکس رنگی رحم لازمه تا بررسی بشه و نسبت به درگیری اندومتریوز نسبت به درمان اقدام بشه
با سلام در طول اقدام به هيچ وجه اسپيرنولاكتون نبايد مصرف شود و حتما بايد قطع شود