با سلام و احترام با تشکر از توجه وزحمت شما ببخشید استرادیول برای پروسه IVF به من دادن که از روز سوم پریودی شروع کردم ولی در روز 13 پریودی گفتن ضخامت رحمتت کم شده یعنی استرادیول جواب نداده بعد گفتن دوره بعدی من می خوام بدونم بجای ضخامت بیشتر رحم چرا کم شده الان باید چکار کنم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. علت ان مشخص نمیباسد بهتره پروسه درمانی خودتان را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید