سلام.آزمایش اسپرم همسرمو میفرستم بی زحمت بگین مشکلی هست یا نه ؟ color : milky volume : 3 ph : 8 viscosity : 4 Liquefaction time : 30 sperm count : 75 %normal forms : 70 %abnormal forms : 30 Giant head : 10% Juvenile sperm : 10% pin head : 10% non motile : 70% Motility after 1 hr: 30% W.B.C : 0-1 R.B.C : 0-1 Germ cells/hpf : 0-1 Grade 1 :15% Grade 2 : 13% Grade 3 : 2% Grade 4 : 0% درضمن واریکوسل در بیضه چپ دیده شده نیاز به عمل هست یا نه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در آزمایش همسر شما مشکل جدی دیده نمیشود در رابطه با واریکوسل همسرتان بهتره با پزشک اورولوژی مشورت نمایید