استرس و عدم تمرکز در پروسه طلاق

به شدت استرس دارم و اصلا تمرکز ندارم در حال جدایی هستم و همش دادگاه و کلانتریم پول هم ندارم یعنی خرجم با پدرمه دو ساله که خونشونم شوهر هم فراری هستش  چون مهریه اجرا گذاشتم همش تپش قلب دارم سردرد و بی خوابی حتی واسه یک کار کوچیک تمرکز ندارم و دیگه تحملم واسه کلانتری رفتن و دادگاه رفتن تموم شده حالم بده چه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

بإسلام

ميتوان به خوبی حال بدتان را درک كرد

طلاق يک پروسه است كه دارای مراحل  و تبعات زيادی است كه استرس ها و رفت و آمد هاي مكرری را به همراه دارد و شما با آگاهی آن را انتخاب كرده ايد علائمی كه فرموديد به دليل اضطراب زياد است پيشنهاد ميشود كاری برای خود دست و پا كنيد كه علاوه بركاهش مشكلات مالی باعث سرگرم شدنتان شود تا كمی از آشفتگی فكری دور شويد

پيشنهاد ميشود به مشاور فردی مراجعه كنيد