سلام با تشکر از لطف شما ببخشید در طول پروسه درمانی دکتر به من متفرمین داده اند روزی یک قرص متفرمین میخورم می خواستم ببینم من می توانم قرص کلومیفن بخورم بی زحمت دستور خوردنش رو هم بگیید .
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. بهتره با مشورت پزشکتان قرص کلومیفن را مصرف نمایید چون من شرح حال کامل شما را ندارم علت اینکه چرا صخامت رحم شما کم شده نا مشخص میباشد بهتره پروسه درمانی خود را ادامع دهید تا نتیجه بگیرید