عفونت ویا قارچ وژنی چگونه در مان میشه باید جدیش بگیری یا نه ؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است خوددرمانی نکرده و معاینه شوید.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

گرانولوم پیوژنیک در سه ماه سوم بارداری

پاسخ سلامخطری برای جنين وجود نداردويتامين c به كرات استفاده بكنيد. مركبات بخوريد. با دهانشويه و آب نمک دهانتان را مرتب بشوريد. مراقب باشيد دهانشويه حاوی الكل نباشد.

سلام دختر ۱۱ ماهه من تحت رژیم کتوژنیک می باشد. به دلیل تشنج های قبلی دست زاستش حرکت دارد ولی کم توان

پاسخ سلام بله حتما جلسات کاردرمانی رو شروع کنید و این مسئله رو نادیده نگیرید بسته به معاینه کودک کاردرمان جلسات رو اعلام میکنه

برای زودتر باردارشدن از چه چیز هایی کمک بگیریم؟

پاسخ سلام اینکه در زمان تخمک گذاری خود به مدت یک هفته یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید استرس و اضطراب نداشته باشید اگر ۶ ماه بعد از اقدام به بارداری مرتب ، باردار نشدید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق ...

کانون اکوژنیک در تخمدان

پاسخ سلام کانون اکوژن لخته های خون داخل کیست هستند..فولیکول همون تخمک هر خانومه که داخل یک کیسه کوچیک هست و وسط هر سیکل آزاد میشه.