کانون اکوژنیک در تخمدان

سلام

نتیجه ی کامل سونوگرافی : در بررسی انجام شده رحم به ابعاد 29×75mm با اکوپاترن نرمال مشهود است. ضخامت آندومتر معادل ۵mm است. تخمدان راست به ابعاد ۲۱×۱۸×۳۱mm (معادل ۶.۵ cc) حاوی تعدادی فولیکول مشهود است . یک cyst به ابعاد 43×45×55mm با جدار نازک حاوی کانون های اکوژنیک ظریف داخلی در تخمدان چپ مشهود است که مواردی نظیر Endometrioma و hemorrhagic cyst در تشخیص افتراقی قرار دارند. مایع آزاد در لگن مشهود نیست . مطابق با علائم بالینی و آزمایشگاهی بیمار و انجام سونوگرافی کنترل پس از اقدامات درمانی مناسب توصیه میگردد. این نتیجه سونوم بود که ۶ ماهه قرص یاسمین خوردم و قرار شده از این ماه روزی ۲ تا قرص ویزان بخورم (صبح و شب ) برای کیست اندومتریوما . ابعادش تو این ۶ ماه ثابت بوده حالا سوال من اینه ۱_کانون اکوژنیک ظریف داخلی در تخمدان چیه ؟۲_فولیکول چیه ؟ هر سری تو سونوم هستش . ممنون میشم واضح جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام کانون اکوژن لخته های خون داخل کیست هستند..فولیکول همون تخمک هر خانومه که داخل یک کیسه کوچیک هست و وسط هر سیکل آزاد میشه.