گرانولوم پیوژنیک در سه ماه سوم بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 230 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید

من هفته 29 بارداری هستم

یک ماهی هست روی لثه،فک بالام، یک گوشت اضافه رشد کرده و خیلی بزرگ شده اندازه یک دندان آسیاب شده و باز هم یکی دیگه کنارش در حال رشده. به پزشک مراجعه کردم تومور حاملگی است. گرانولوم پیوژنیک.

الان دکتر بهم دهان شویه کلرهگزیدین داده

سوال من اینه که آیا اگه تا موقع زایمان صبر کنم و جراحی نکنم خطری از نظر عفونت برای جنینم داره یا نه؟ چون دکتر گفت در سه ماهه سوم نباید کار دندون پزشکی انجام بشه.

هیچ دردی در این ناحیه ندارم. میتونم تحمل کنم ولی آیا تحمل کردنش باعث عفونت نمیشه؟ و به جنین آسیب نمیزنه؟ امکانش هست بعد از زایمان خودبه خود از بین بره؟ ممنون میشم اگه کامل راهنماییم کنین. مچکرم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام

خطری برای جنين وجود ندارد

ويتامين c به كرات استفاده بكنيد. مركبات بخوريد. با دهانشويه و آب نمک دهانتان را مرتب بشوريد. مراقب باشيد دهانشويه حاوی الكل نباشد.

تجربه شما

سلام.خیلی ممنون آقای دکتر.

بنظر شما جراحی کنم الان یا بزارم برای بعد از تولد فرزندم؟

بسیار مچکرم.خسته نباشید