آیا انتخاب من برای ازدواج درست است؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 41482 بازدید 10 تبادل تجربه

باسلام واحترام

من‌ خواستگاری دارم که فرزند طلاق هست ،البته بعد از طلاق به مدت ۶‌ ماه والدین دوباره با هم ازدواج کردند و مشکل اصلی طلاق طبق گفته خواستگارم ،عدم تفاهم ،توجه و محبت کافی و حساسیت و زود رنجی مادر ایشان بوده

در هر صورت من به مدت چندین ماه برای آشنایی بیشتر با ایشان در ارتباط بودم و متوجه علاقه واقعی ایشان نسبت به خودم شدم یعنی تو خیلی از موارد علاقه خودش ثابت کرد اما من مطالعاتی در مورد ازدواج با فرزندان طلاق داشتم و نشانه هایی در رفتار و اخلاق ایشان می بینم که منو نگران کرده

به طور مثال در برخی اوقات استرس و اضطراب بیش از حد تعادل داره و این خودش بهم گفته که من بیشتر اوقات استرس دارم

یا فکر میکنم به دلیل نبود الگو های درست رفتاری که باید توسط خانواده آموزش داده میشد، ایشون حامی و تکیه گاه قابل اعتماد برای من نیست و این توشرایط مختلف حس کردم و راجبع بهش باهاشون صحبت کردم در حالی که خودش قبول میکنه میگه بیشتر از این نمیدونم، یعنی بلد نیستم نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم؟

و همیشه ترس از دست دادن من داره یعنی اینکه یک روز من تنهاش بزارم شدیدا اذیتش میکنه ،با اینکه ایشون هم از لحاظ ظاهری و شغلی و فرهنگ و شخصیت در حد مقبولی هستن و من فکر میکنم این ترس بیش از اندازه به علت عدم امنیت در خانواده در شخصیتش شکل پیدا کرده.

با وجود علاقه بسیاری که به من داره و این حرف نه صرفا از روی احساس بلکه  طبق واقعیت موجود عرض میکنم اما به هنگام بحث و اختلاف نظر ،حس میکنم یه آدم دیگه میشه طرز محبت توجه صحبت کردنش به کل تغیر میکنه

نمیدونم واقعا چه تصمیمی درسته میشه راهنمایی بفرمایید

فراموش کردم بگم من ۲۳ سال و دانشجو و ایشون ۲۴سال و کارمند هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
این نگرانی شما کاملا منطقی وطبیعی است ،اما دوست عزیز  خود فعل طلاق امر آسیب پذیری نیست ،بلکه اختلاف قبل و بعد از آن است که آسیب زاست .گاهی طلاق دو نفر از هم بهترین راهکار برای حفظ آرامش اعضای آن خانواده است .زیاد هستند پدر و مادرهایی که شب و روز با هم دعوا می‌کنند اما به دلیل بعضی از مسائل از هم جدا نمیشوند ،آیا فرزندان آن خانواده ها از نظر روحی شکننده و ضعیف نیستند .در نتیجه حضور پدر و مادر در کنار هم دلیل خوبی برای سنجش و ارزیابی نیست و اساسا اینگونه دسته بندی ها درست نیست .شما در درجه اول سعی در شناخت روحیات ایشون داشته باشید و تلاش کنید اورا به خوبی بشناسید .اخلاقش را مورد بررسی قرار دهید ،افکار و عقاید و باورهایش را بسنجید .شما ایشون را با معیارهای خودتان بسنجید و سعی کنید که شناخت عمیق از روحیات درونی ایشون به دست بیارید.آنچه مهم‌ است و باید به آن توجه شود در انتخاب همسر ،مهارت کنترل خشم و هیجان ،مهارتهای ارتباطی و کلامی و میزان وابستگی ها و ...است.پیشنهاد میکنم برای اینکه  از تصمیم خود مطمئن باشید، از روانشناس به صورت حضوری کمک بگیرید و از کمک های علمی در مسیر زندگی بهره ببرید .

                            شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻

تجربه شما

من اشتباه کردم مشاوره نرفتم کارم به طلاق کشید حتما جدا جدا و با هم برین مشاوره

عزیزم با توجه به اینکه احتمالا ایشون دارای تنش های روحی و عاطفی زیادی بودن احتمالا این علاقشون هم ریشه در مشکلاتشون داره وابستگی و طلب مهر زیاد خب ممکنه برای جبران کمبود هاشون باشه به نظرم حتما به مشاوره مراجعه کنین و بهتون تبریک میگم که دارین با چشمای باز تصمیم میگیرین✌

خب تو محلشون راجب رفتارش تحقیق کن

ب نظر من زود تصمیم نگیر باهاش صحبت کن اون چون دوست داره نمیخواد از دست بدع من خودم بچه طلاقم و اینو بگم ک اونایی بلخرع ی جاهایی سختی کشیدن و مشکلی تو زندگیشون بوده خیلی سازگار تر هستن و خیلی زود شکل میگیرن و خودشون و با محیط وقف میدن در کل خیلی وقتا بچه های طلاق بهتر از بچه هایی هستند ک مادر و پدر بالا سرشون بوده و همه خواسته های اونا رو براورده کردع کما اینکه اونا عادت دارن برا هیچ چیز نجنگن و اونو راحت بدست بیارن:)!

سلام شما باید به تواناییها و روحیات خودتون توجه کنید ببینید آیا توان کنار اومدن با شرایط اونو دارید یا نه و آیا می تونید برای بهبود مشکلات همسرتون وقت و حوصله به خرج بدهید هر چند کار بسیار سختیه

لزوما فرزند طلاق بودن عیب نیست .ولی اینکه این فرد چه حد اسیب دیدس مسالس .ممکنه شمااز یک زمین خوردن فقط پاتون زخم شه یا ممکنه پاتون بشکنه و بستری بشید اسیب طلاقم همینه اگر در حد کم باشه اذیت کننده نیست ولی اگر اسیب زیاد باشه و فرد بد بین افسرده یا شکاک باششه نیاز به تامل داره .پیشنهادم به هرکسی که میخواد ازدواج کنه اینه هم خودش هم همسر ایندش تستmmpiرو حل کنه این تست معتبریه و قبل ازدواج مشاور از ادم میگیره میزان افسردگی دروغگویی شکاک بودن حتی معتاد بودنو معلوم میکنه برین توی سایت روان سنج حل کنین

بنظرم این مشکلش با مشاور حل کن

من دوستم بچه طلاقه و من نه. اون به مراااااتب از من نرمال‌تره.

سلام عزیزم گاهی طلاق تنها راهه

بنظرم شوهرتو بیشتر در نظر بگیر سعی کن یه شرایط براش پیش بیاری مثلا یکی از مشکلاتتو بگو ببین توان حل مشکل داره ببین توان مدیریت داره یااین ترس توانه مردونگیو ازش گرفته

بمظرم اگه تو کمکش کنی کم کم آرام تر میشه اون حتما به یه دل خوشی احتیاج داره

سلام علاوه بر تایید صحبت مشاور محترم برای رجوع به یک مشاور

چندتانکته رودرنظربگیریدافرادی که دائم استرس دارن بایدبتونن اون روکنترل کنن بعدازدواج روندزندگی به گنه ایی پیش میره که اون اوج عشقی که تودوران نامزدی بین طرفین هست کمی فروکش میکنه وشایدبشه گفت یه روندعاقلانه تررودرپیش میگیره پس کسی که مدام استرس داره ممکنه مشکلات بیرون روواردزندگی شخصی کنه که خیلی بده، دوم ینکه بدون شمانمیتونه تحمل کنه آیاشکاک نیست؟؟؟ این روچک کنیدشایدالان باشه وشایدبعداپیش بیاد، کجارفتی باکی رفتی من خونه ام تونه باشی ووووالبته مشاوراگرباتجربه باشه سریع متوجه میشه اماباتامل زیادبه این ازدواج برسید، همه جوانب رودرنظربگیرید، درپناه حق