درگیری بیش از اندازه ذهن به مسائل

سلام. 22 سالمه مدت 4 ماه عروسی کردم و با خانواده همسرم در یک ساختمان زندگی می‌کنیم. من با وجود اینکه میدونم تو هر خانه و خانواده ایی مشکل و حرف و دعوا پیش میاد ولی تا چیزی پیش میاد من خودم رو گم میکنم تو خودم میریزم فکر میکنم و کلی فکر و حرف میاد به ذهنم یکی یه چیز میگه جوابشو بدم ندم بعدا تو ذهنم به اون حرف فکر میکنم و تو ذهنم با اون آدم دعوا میکنم در حدی که گاهی متوجه میشم بلند بلند حرف میزنم با خودم یا از اشتها می افتم و تا دو روز غذا نخورم احساس نمیکنم بدنم بی حال میشه چیکار کنم بتونم راحت فراموش کنم بعضی مسائلو؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

هر وقت افکار منفی به سراغت میآیند آنها را با افکار منطقی یا مثبت جایگزین کن در غیر اینصورت افکار منفی باعث حال بد شما خواهد شد اجازه بده این افکار منفی مثل یک توده ابر که وارد ذهن شما شده اند، از آسمان ذهن شما گذر کنند و بروند.