سلام خسته نباشید من 28 سالمه متاهلم یه دختر کوچولوی 3 ساله دارم و دخترم مادرزادی دچار مشکلاتی بودن و هنوزم تحت درمان هست . من به خاطر دخترم از لحاظ روحی روانی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم تو این مدت به شدت عصبی و کم حوصله شدم پرخاشگر شدم چون شلوغ کار هم هست دست خودم نیست مدام سرش داد میزنم و بعد عذاب وجدان شدید میگیرم تیک عصب هم گرفتم من 6 سال پیش مشکل اعصاب داشتم و مدتی دارو استفاده کردم و خوب شدم بعد از به دنیا اومدن دخترم و مشکلاتش باز حالم بد شده الان نمیخوام برم پیش روانپزشک چون داروهای اعصاب همشون خواب آورن و مدام آدمو خواب میکنن که با وجود بچه خردسال و شلوغکار امکان خوابیدن و استراحت نیست برام چون جدیدا دچار مشکل تشنج هم شده و تحت درمانه جایی نمیتونم بزارمش که پیاده روی یا کلاسی برم واقعا با این حال داغونم موندم چیکار کنم از شما کمک میخوام ممنون که وقت گذاشتین و خوندین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام عزيزم
خيلي متاسفم به خاطر شرايطي كه براتون پيش اومده
ميدونم كه خيلي سخته ولي بايد شماهم براي خودتون وقت و برنامه ي خاص خودتون رو داشته باشيد حتي شده خيلي كم.
بايد از پدرش كمك بگيريد چون اين يك مسئوليت مشترك هست.
همچنين براي كنترل پر خاشگري و بررسي مشكلاتتون حتما بايد مراجعه كنيد به روانشناس و حتي اگر نياز بود دارو استفاده كنيد.
داروهاي اعصاب و روان شاخه هاي مختلف دارن و با نظر متخصص امكان جايگزيني در بسياري موارد وجود دارد تا عوارض آزاردهنده آنها كاهش پيدا كند.اما در كنار اين شما نياز داريد كه يك وقتي براي خودتان در نظر بگيريد در غير اين صورت به مرور مشكلاتتان شديدتر خواهند شد.
فراموش نكنيد كه كودك شما در بيماري اش مسئول نبوده است.بنابراين اگر رفتاري دارد كه شمارا آزار مي دهد بايد بدانيد كه تعمدي نيست و او به شما و به محبت شما به شدت نيازمند است.