مستقل نشدن و درگیری ذهنی من

سلام. ۶ ساله ازدواج کردم، دارای ۲ فرزند، از روز خواستگاری واسه شوهرم شرط بستم مستقل باشیم، چون زنی نیستم از خودم دفاع کنم، به حرفش عمل نکرد و ۳ سال زجرآور با خانواده شوهر واسم درست کرد که من فقط تو ذهنم جوابشونو میدادم و کتک زدن بچه ام ، الانم همسایه همیم ولی ازشون متنفر شدم دیگه نمیخوام ببینمشون ولی شوهرم میگه تا آخر عمر این جاته ، بخدا دارم روانی میشم مدتی که  از همه دوری میکنم، دیگه شاد نیستم ذهنم همیشه درگیره حتی سر غذا ذهنی در حال دعوا هستم، البته من کلا جواب هیچکس نمیدم، زیاد با بچه هام دعوا میکنم حتی قدرت فکر کردن به جدایی ندارم ، چرا ذهنم آروم نمیشه جدیدا زودرنج هم شدم ،۲ دفعه به شوهرم میگم البته جدی نه ، تابستون نریم جای دیگه بلای سر خودمو بچه هام میارم دوست دارم از همه حتی خانواده خودمم دور بشم،چیکار کنم فکرم آروم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
مطلبی که مطرح می کنید علاوه بر مشکلات با خانواده ی همسر، که تاثیر زیادی دارند، به احتمال زیاد بیشتر به این ویژگی شما بر می گردد که توان دفاع کردن را در خودتان نمی بینید، این مسیله باعث می شود در شرایط مختلف، واکنشی که لازم است را نشان ندهید و بعد از اتفاق، خودخوری کنید و جواب هایی که باید می دادید را در ذهنتان تکرار کنید که خودش باعث انباشته شدن خشم و ناراضی شدن شما از خودتان می شود که چرا نمی توانم جواب بدهم. همین طور، شما را از دیگران دلخور می کند که چرا فلان رفتارهای نامناسب را با من داشتند. به عبارت دیگر، در حالی که مستقل شدن اگر بتوانید همسرتان را متقاعد کنید گزینه ی خیلی خوبی است، اما احتمال دارد این مشغله های ذهنی شما را تمام نکند. مراقب باشید که افسرده نشوید، اگر شرایط سخت است، بد نیست از یک درمان دارویی سبک کمک بگیرید که شما و خانواده به هم نریزید. اگر امکان مشاوره گرفتن داشته باشید، می تواند مهارت های مورد لزومتان را به شما یاد دهد. به خاطر بسپارید که برای متقاعد کردن همسرتان به مستقل شدن، هر چه صحبت را به مشاجره و تند شدن نکشانید ، موفق تر خواهید بود.
مراقب خودتان باشید.