کلسترول بالا را چطور با تغذیه سالم مهار کنم؟

با سلام .من مرداد ماه بعد از گرفتن جواب آزمایش متوجه کلسترول بالا آنزیمهای کبدی به شدت بالا و کبد چرب گرید دو اسید اوریک بالا شدم. تحت نظر کارشناس تغذیه ۱۶ کیلو در طی حدود چهار ماه کم کردم و با قد ۱۵۵ از ۷۳ به ۵۷ رسیدم. چند روز پیش آزمایش رو تکرار کردم آنزیمهای کبدی و اسید اوریک کاملا در رنج نرمال قرار گرفتند ولی عجیب است که کلسترولم از ۲۱۲ به ۲۲۵ رسیده و بیشتر شده در رژیم غذاییم به شدت روغن و چربی و قند و برنج و نان را کم کرده ام . پیاده روی روزانه نیم ساعت دارم علت بالا بودن کلسترول چیست؟ آیا باید دارو شروع کنم؟ قبلا دکتر قرص چربی و متفورمین تجویز کرد که استفاده نکردم و خواستم با رژیم غذایی و سالم خوری کنترل کنم ..درضمن ۱۲ ساعت ناشتا بودم برای آزمایش؟ متشکرم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
تا هشت ماه بعد از کاهش وزن به علت فعال بودن آنزیم اچ ام جی کوآردوکتاز در بدن شما که مسئول ساخت کلسترول است ممکن است کلسترول بالا بماند. به ورزش کردن ادامه دهید و رژیم رو حفظ کنید و سه ماه دیگه یه آزمایش بدید در صورت عدم پایین اومدن به مدت یکماه قرص آتورواستاتین با تجویز پزشک مصرف کنید