کلسترول بالا در بارداری

سلام.روز بخیر

میبخشید من قبل بارداری آزمایش دادم کلسترول خونم ۱۳تا بالا بود.بعدش باردار شدم و به دکتر گفتم که کلسترول خونم بالا بوده با این حال برام آزمایش کامل که نوشته بود آزمایش چربی ننوشت و وقتی ازشون پرسیدم گفتم چرا ننوشتید من قبلا چربیم بالا بوده ایشونگفتن چربی تو بارداری معنا نداره.خواستم بپرسم آیا کلسترول بالا تو بارداری چیز بی معناییه؟ ومشکلی پیش نمیاد برای مادر و جنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتر بود قبل از بارداری بیشتر بررسی و درمان میشدید. بهتر حال باید جواب آزمایشاتتان به طور کامل رویت شود. مراقب رژیم غذاییتان باشید و با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش