کلسترول بالا

سلام خسته نباشید

من ۲۳ سالمه با قد ۱۶۰ و وزن ۵۵

چند روز پیش آزمایش خون دادم،من زیاد اهلِ خوردن هَله هوله و غذای چرب و فست فود نیستم

کلا اشتهای کمی دارم

در آزمایشگاهی که من رفته بودم حداکثر رنج کلسترول ۲۰۰ بود و من کلسترولم ۱۸۷ بود تکرار کردم و دوباره همین عدد بود

میخواستم بدونم دلیلِ بالا بودن کلسترولم چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام اگر در ساعات ناشتا بودن قبل از ازمایش دقت کردید وحداقل ۹ساعت ناشتا بودید ، مجددا دوماه بعد از مایش را با ۱۴ساعت ناشنایی تکرار کنید ، درطول اینمدت روزانه پیاده روی کنید ، ورژیم کم چرب مصرف کنید .