بیخیال بودن همسر و حساسیت من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 146 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من 5 ماهه که عقد کردم شوهرم خیلی خونسرده خیلی ریلکسه و برعکس من جوشیم

خیلی همدیگرو دوست داریم ولی من خیلی اذیت میشم از بیخیالیاش و باعث میشه قهر کنم هی ازش بدم بیاد حتی

من قبلا نمیدونستم اینجوریه و برامم مهم نبود زیاد چون جوشی بودم از آدمای خونسرد خوشم می اومد و سعی میکردم خونسرد باشم ولی مادرشوهرم چند بار به شوخی برگشت به شوهرم راجع به خونسردیش چیزی گفت که انگار باعث شد چشای من باز بشه و حساس بشم بیشتر

نمیدونم واقعا چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام دوست عزیز
مطمنا آدم ها میتونن ویژگی های رفتاری متفاوتی را در رابطه نشون بدن و قرار نیست که الزاما دو نفری که ازدواج می کنند کاملا شبیه به هم رفتار و عمل کنند اما مهمه که شما اولویت هاتون را در رابطه مشخص کنید و موضوعاتی که باعث ناراحتی تون میشه رو فهرست وار برای همسرتون ذکر کنید بدون این که بخواهید ایشون رو محکوم کنید یا زیر سوال ببرید تنها در این شرایط هستید که میتونید به یه درک متقابل از رابطه برسید چون رابطه ای که اساس آن بخواد بر تغییر یک فرد و نپذیرفتن طرف مقابل باشه رابطه رضایت بخشی نخواهد بود.
شاد و سلامت باشید.

تجربه شما

سلام عزیزم هرکسی یک سری ویژگی های خاص خودش رو داره که هویت اصلی اون رو شکل میده در ازدواج هم قرار نیست ویژگی های خاص طرفین رو از بین ببریم یا تغییر بدیم بلکه باید اونطور که هست قبول و با توجه به شناختمون به اون ویژگی ها زندگیمون رو تحت کنترل قرار بدیم و پلی بشیم که هرچه زودتر همدیگه رو به سمت تکامل و آرامش سوق بدیم به هرحال یکسری ویژگی هایی هم تو شما ممکنه وجود داشته باشه که مورد پسند ایشون نباشه یا به سختی بتونن باهاش کنار بیان ولی سازش و زندگی با آرامش رو ترجیح بدن و یک بدی رو میان انبوه خوبی نادیده بگیرن بالاخره هر آدمی ارزش خوشبخت بودن و قدر دونسته شدن رو داره.

موفق باشین