شوهر بیخیال و تنبل

سلام شوهرم خیلی بیخیاله کار درست حسابی نداره اصلا حس میکنم دو روز میره سرکار باقی نه. تنبله خیلی خیلی بهم دروغ میگه سر چیزای ساده اصلا هم قبول نمیکنه حتی اگه بهش ثابت بشه میدونم کارم اشتباه ولی منم خیلی عصبانی میشم همه حرص زندگی با منه فحشش میدم بد باهاش حرف میزنم اصلا لیاقت خوب حرف زدن نداره نمیدونم چیکار کنم حتی به طلاقم فکر میکنم اگه یه ماهم خونه نباشم سراغم رو نمیگیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

 با سلام
مواردی که مطرح کردید در کنار یک مساله مهم یعنی نحوه برخورد شما با ایشان یعنی بد حرف زدن و ناسزا گفتن مساله ای نیست که بتوانیم به راحتی از کنارش بگذریم. به این معنی که رابطه شما به نقطه ای رسیده که یک سری موارد مثل این احترام متقابل و اعتماد تا حد زیادی از بین رفته است.
این مواقع یا بایستی هر دو نفر با پذیرش مسئولیت برای تغییر قدم بردارند و در کنار یکدیگر زندگی را بسازند که البته فرازو نشیب ها در این راه بسیار است. چه بهتر که در کنار یک متخصص این اتفاق پیش برود.
اما وقتی ارزیابی ها منفی هستند و به نظر هر دو نفر این رابطه راه به جایی نمی برد بایستی برای ادامه رابطه فکر جدی تری داشته باشید. مهم این است که  انتظار برای تغییر بدون اقدام مفید تنها از شما انرژی می برد و شما را ناامید تر کرده و به سمت افسردگی می برد.
برای ادامه مسیر زندگی خود ابتدا در تنهایی خودتان به جمع بندی و تصمیم برسید، سپس این تصمیم را بدون دعوا و لحن بد به همسر خود اعلام کرده و با جدیت در مسیر تصمیم خود تا رسیدن به نتیجه اقدام کنید.
شاد و پیروز باشید.