سلام پسر من حدود5ماهشه خیلی نق و گریه میکنه همچی هم چک میکنم از گرسنگی و پوشک .و.... وقتی خودموبیخیال میگیرم اینقد گریه میکته ک کبود میشه.مجبور میشم برمیدارمش.نمیخوام ک با گریه کارش روپیش ببره.سوالم اینه ازچند ماهگی باید نسبت ب گریه بچه ادم خودشو بیخیال بگیره وچطوری بایداینکارو بکنه.ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز معمولا نوزادان به دلایل زیر گریه میکنند گرسنه اند.پوشک آنها باید عوض شود.دوست دارند در آغوش شما باشند.خسته اند و برای خوابیدن نیاز به کمک و مساعدت شما دارند.دوست دارند صحنه یا حالتی که در آن هستند تغییر کند.بسیار تحریک پذیر شده اند.درد دارند یا به نظر میرسد دچار ناراحتی اند. کارهایی که میتوان کرد: نزدیک کردن او به خودتان: کودکان با درآغوش کشیده شدن یا تکان خوردن آرام میشوند صحبت_کردن یا شعر_خواندن برای نوزادتان را درحالی که او را در آغوش دارید آزمایش کنید. ممکن است فکر کنید اینکه کودک در دستان شما به خواب رود یا دائما در بغل شما باشد برای او به صورت عادتی بد درآید ولی نگران این مسئله نباشید تکان_دادن میتواند آرامش بخش باشد کودکتان را درحالی که در دستان شماست یا روی «آغوش»به شما آویزان است درخانه بغل کنید و قدم بزنید. او را در کالسکه یا #صندلی مخصوصی که تکان میخورد قرار دهید یا با ماشین به جایی ببرید. سعی کنید حواس کودکتان را با چیزی متحرک ، اسباب_بازی آهنگین یا نگاه کردن به بیرون از پنجره پرت کنید و به چیز دیگری جلب کنید آب میتواند آرامش بخش باشد پس کودک را حمام کنید. او را به فرد دیگری بسپارید اگر عصبی یا ناراحت باشید کودکتان این مسئله را درک میکند و گریه اش بیشتر میشود.اگر او را برای مدت کوتاهی به فرد دیگری بسپارید ممکن است آرام تر شود خودتان نیز فرصتی برای استراحت پیدا کنید. اگر کودک شما مدت مدیدی گریه کند و شما ندانید چه چیزی علت آن است ممکن است اعتماد به نفستان تحلیل رود و احساس ناراحتی ،ناامیدی و خستگی کنید.اگر از گریه هایش عصبانی شدید او را در جایی امن قرار دهید جایی مثل تختخواب یا ننویش و چند دقیقه ای از او دور شوید تا آرام شوید. آنگاه با پزشک یا مشاور خانوادگی که درباره ی سلامتی خود و خانواده با او مشورت میکنید تماس بگیرید. شما هیچ وقت نمیتونی به گریه کودک در این سن بی توجه باشی .فقط در یک صورت میگوییم که به گریه کودک بی خیال باشید آن هم زمانیست که دلیل کاری را توضیح دادید (مثلا چرا نمیشه امروز پارک رفت. یا عروسک خرید یا..) ولی کودک اصرار به آن کار دارد وبا گریه میخواهد جلب توجه کند در غیر این صورت برای یک کودک 5ماهه باید سعی کنید علت رو پیدا کنید موفق باشید. دشتی کارشناس ارشد روانشناسی