فوبيا شديد و مختل شدن زندگی

سلام. دكتر من حملات اضطرابی و فوبيا شديد دارم از پل، ماشين، مسافرت ، جاده های كوه دار، هواپيما، آرايشگاه و همه چيز بعد از اون حملات من دچار خفگی و نفس تنگی ميشم و معده ام عصبی شده و غذا رو هضم نميكنه حالم بشدت بده و خونه نشين شدم و كاملا بی انگيزه بعضی وقتا خودمو نفرين ميكنم خسته شدم از اين وضعيت

متاهلم و يه بچه هفت ماهه دارم و شوهرم يه مدتی قصد سفر با هواپيما دارد و من با توجه به فوبيا و حملات پانيک نميتونم سوار بشم و همسرم بشدت ناراحته از اين وضعيت تو اين چند سال متاهلی ما تا حالا بيرون سفر و گشت و گزار نرفتيم خيلی دارم حرص ميخورم يعنی نابود شدم قيافه ام رو از دست دادم بس كه لاغر شدم و ناراحت و همش مريضم تو رو خدا چيكار كنم كه اين فوبيا برای هميشه هميشه از وجود من ريشه كن بشه و من نميتونم بخودم كمک كنم باور كنيد از كنترل من خارجه خواهش ميكنم زودتر جوابم رو بديد كه بدونم بايد چيكار كنم

از وقتی اينجور شدم خيلی حسود شدم به بقيه وقتی ميبينم چطور مسافرت و گشت و گذار ميرن بسيار شرايط بدی دارم ممنون از پاسخگويتون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام فوبیا یکی از شایع ترین مشکلات اضطرابی است وبخاطر ترس شما از روبرو شدن با عامل ترس تشدید می شود این حالت با تکنیکهای مختلف دارو در مانی وهیپنوتیزم ورواندرمانی قابل بهبود است وباید در کنار درمان با ترستون روبرو شوید تا برای همیشه بهبود یابید نامید نباشید وزودتر برای درمان اقدام کنید