همسرم بعد از دعوا به خانه مادرش میرود

سلام. منو شوهرم هر وقت دعوامون میشه اون ترجیح میده که بره خونه مادرش و این رفتارش منو کلافه کرده در صورتی که من ترجیح میدم خودمون حلش کنیم ولی اون فقط میگه خونه مادرم میخوام باشم و تا چند روز که من نگم برنمیگرده تا خودم پیام بدم که خیلی خسته کننده شده چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
قهر، نق زدن، سرزنش، توهین، تهدید، دعوا را از روابطتان حذف کنید چون اینها تداوم بخش مشکلات شماست و عوامل تخریب رابطه عاطفی میباشند. رفتارهای مثبت ایشان را مورد تأیید و تمجید قرار دهید مثلا وقتی زود میاد خونه بهش بگید از اینکه زود اومدی خونه ممنونم و خوشحالم و خوشحالیتون رو در رفتارتون نشون بدید. مرحله بعدی بعد از ایجاد صمیمیت عاطفی تمرین مهارت گفتگو و مذاکره است در هر گفتگو فقط یک مسئله را بررسی کنید و در نهایت تصمیمی که میگیرید برد،برد باشد و هر دو احساس برنده بودن داشته باشید.