باسلام.کودک 11ماهه دوستم نه سینه خیز میرود/نه چهار دست وپا/غلطیدن ونشستن را بلد است.کلمات بابا ماما را ادا میکند.آزمایش خون اون از سلامت او خبر میدهد.اما عدم رشد دور سر او است که دکتر وما را نگران کرده است.راه درمان چیست
پاسخ مشاور
باسلام کودک دلبندتون حتما باید توسط متخصص مغز واعصاب اطفال ویزیت بشه وبرای کنترل رشد حرکتی به کاردمانی نیاز داره