پسرم مدرسه نمیرود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 67 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. پسرم پنج سالشه امسال نوشتمش بره آمادگی دو روز رفت از روز سوم گفت طول میکشه من نمیرم دیگه و نرفت میترسم سال دیگه هم نره پیش دبستانی چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید نگین ببرش مشاوره اگه امکانش بود خودم میبردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اگر دو روز رفته و بعد نخواسته بره و شما هم تن به خواسته اش داده‌اید و کوتاه آمده‌اید ،حتما سال آینده کارتان سخت تر خواهد بود  و نمی‌ماند.
جز اولین نیاز های کودک داشتن نظم و قانون است و شما باید برای او یکسری قوانین عادلانه ایجاد نمایید،نه اینکه سریع کوتاه بیایید.
با او همدلی کنید و بگوئید که می‌دونم دوست داری خانه باشی و پیش من باشی ولی باید مدرسه بری و اصلا کوتاه نیایید ،فقط می‌توانید به او قول دهید که کمی زودتر به دنبالش بروید و حتما به این قول عمل نمایید.
بنابراین توصیه بنده این است که او را به کودکستان ببرید ولی برای بعد آن یکسری تفریحات مورد علاقه‌اش  را در  نظر بگیرید .، این باج دادن نیست بلکه علاقه مند کردن اوست.
با سپاس

تجربه شما

ممنون که جوابمو دادید و نگفتین ببرش مشاوره کمال تشکررادارم