حساسیت کودک بزرگتر به خواهرش

سلام خسته نباشید. من پسر دو ساله‌ای دارم و به تازگی هم دخترم بدنیا اومده.

پسرم کمی نسبت به خواهرش حساس شده. من خیلی اهمیت میدم که باهاش وقت بگذرونم و بهش احساس مالکیت نسبت به خواهرش بدم. خیلی از اوقات بد نیست. ذوقشو می‌کنه. تابش میده و صداش می‌زنه.

ولی گاهی میخواد بهش ضربه بزنه و با سیاست پیش میاد. یعنی اول نازش میکنه و وقتی مطمئن شد ما بهش اعتماد کردیم یه آن شروع می‌کنه به کتک زدن.

ضربه‌های بدی میزنه. من ابتدا سعی میکردم با زبان خوش باهاش برخورد کنم و می‌گفتم نی نی گناه داره کوچولوئه و ... اما نگران نوزاد هستم. امشب محکم به سرش زد و من ناخودآگاه باهاش دعوای بدی کردم.

لطفا کمکم کنید. با توجه به اینکه کسی نیست کمکم کنه و یکی از بچه‌هارو پرستاری کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز تولد فرزند دوم يك تغير خيلي بزرگي براي فرزندتان مي باشد لذا در چنين شرايطي (با تمام سختيهايي كه براي مادر دارد با همكاري پدر) يك تعامل بسيار قوي و مثبت با فرزندتان ايجاد كنيد به اينصورت كه حتما در طول روز به مدت زمان مشخص وقت مفيد براي فرزندتان قائل شويد ، بازي هايي كنيد كه مورد علاقه خود كودك باشد ، ارتباط كلامي قوي برقرار كنيد ( به صحبتهايش گوش بديد و نشان دهيد كه مشتاق شنيدن صحبتهايش هستيد )، و همچنين در شرايطي كه احساس غم و عصبانيت را تجربه ميكند با او همدلي كنيد و خودتون را بجاي كودك بگذاريد ، و در نهايت  حداقل روزي ١٠ بار او را در آغوش بگيريد و ابراز دوست داشتن كنيد و هر زمان كار مثبت در جهت رفتار با خواهر كوچكترش كرد او را تشويق و تقويت كنيد. كودك شما بيش از هر زمان ديگر به توجه و محبت شما نياز دارد.