ترس کودک از کودکان بزرگتر از خود

سلام خسته نباشید خواهش میکنم اگه براتون مقدوره سوالمو جواب بدین

من یک دوقلو پسر چهار ساله دارم که از دو سال و نیم مهد میرن مشکل خاصی برای مهد رفتن ندارن

فقط من خودم متوجه شده بودم پسرم چند وقتی هست از بچه های کمی بزرگتر از خودش ترس داره بخصوص اینکه وقتی صداشونو میبرن بالا

محیط خونه ما کلا آرومه و من مادر سختگیری نیستم خیلی به بچه ها توجه دارم اما یکی از دوستام که پسرشو همون مهد می‌بره بهم گفت بچه های پیش دبستانی که تو اون مهدن میان بچه منو میترسونن یعنی براش از موضع قدرت در میان می‌گفت پسرت هم می‌ترسه میره پیش داداشش

می‌گفت مربیا اون بچه ها رو دعوا میکنن

ولی من بازم این ترس و تو پسرم میبینم

واقعا میبینم خیلی علاقه داره با بچه ها بازی کنه ولی متاسفانه برای ترسش فاصله میگیره

نمیدونم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.

اولا شما مربیان مهد رو در جریان قرار بدین و ازشون سوال کنید که رفتار بچه های بزرگتر و عکس العمل پسرتان در مهد چطور هست.

بعد ببینید پسر دیگرتان نیز همین عکس العمل را دارد یا نه؟

اگر مطمئن شدید پسرتان ترس از قلدری بچه های بزرگتر دارد بروید سراغ آموزش غیرمستقیم مهارت جرات ورزی.  با استفاده از کتاب های آموزش جرات برایش داستان بگویید. سری کتاب های انتشارات بنفشه(آشنایی با احساسات - افزایش مهارت ها) گزینه مناسبی برای این منظور خواهد بود.

اجرای نمایش با پسرانتان به صورت هدفمند نیز موثر است. توجه کنید شما پسرتان را تشویق به قلدری نمیکنید فقط جرات و جسارت و شجاعت او را بالا خواهید برد.

شاد باشید.