سلام.خسته نباشید من فیبرومهای متعدد رحمی دارم که بزرگترینش 53 میلیمتر هستش.دکتر بهم پیشنهاد کرده که احتمال باروری پایینه و باید جراحی بشم و قبلش هم باید بصورت موقت یائسه بشم تا فیبرومها کوچیکتر بشن و بعد عمل بشم و بعد عمل هم احتمال چسبندگی بالاست در نتیجه شاید احتیاج به IVF باشه.میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم...
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برخی از زنان با وجود داشتن فیبروم باردار می شوند. بیشتر از اندازه فیبروم، جایگاه فیبروم بر روی بارداری فرد تأثیر می گذارد.