سلام .5 ماهه عقد کردم توی این مدت با همسرم رابطمون در حد نوازش و ارضا کردن همدیگه بدون دخول بوده .ایشون طبعشون اوایل گرم بود اما الان خیلی بی تفاوت شدن حتی شب هایی که خونشون میخوابم تقاضا ی رابطه نمیدن .فشار بدی رومه شاید بیش از حد گرمم نمیدونم اما بی تفاوتی ایشون اذیتم میکنه آلتشون هم کوچیکه وقتی تحریک میشن حدودا 10 تا 12 سانته و در شرایط عادی کلا محو میشه و میره داخل بدنشون این طبیعیه?راهنماییم کنید لطفا ممنونم.
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با ما مطرح کردید. خیلی خوب هست که همین الان که هنوز نامزد هستید به یک مشاور سکستراپ مراجعه نمایید تا شما و همسرتان را از ابهام های مختلف در اورد. بنظر می اید که هیچکدام دانش جنسی به اندازه کافی ندارید و همین نداشتن دانش جنسی کافی منجر اختلاف های اساسی و حتی طلاق در ازدواج میشود. خیلی طبیعی هست که میل جنسی زن و مرد با هم تفاوت داشته باشد و خیلی طبیعی هست که حتی زن میل جنسی بالاتری داشته باشد و اگر همسر شما این موضوع را بداند و بداند که طبیعی هست حتمن برای رضایت شما اقدام میکند. علت کمتر شدن رابطه جنسی تان هم دلایل مختلفی دارد مثلا نداشتن دخول شاید باعث اذیت شدن همسرتان میشود و بخاطر همین سعی میکند که این رابطه را انجام ندهد . و همچنین استرس های مختلف میتواند که منجر به کاهش میل و توان جنسی شود. باز هم تاکید میکنم که بهتر هست از یک متخصص کمک بگیرید. فیروزه سخندانی روانشناس و پژوهشگر مسائل جنسی و ازدواج www.Sokhandani.com