سلام و خسته نباشید.من برای اولین بار تاریخ 28 بهمن تونستم با همسرم رابطه برقرار کنم.رابطمون اصلا زیاد طول نکشید و بعد از برداشتن پرده کمتر از 10 ثانیه طول کشید و بعدش هم من شدیدا خونریزی داشتم.با توجه به اینکه آخرین تاریخ پریود من 14 بهمن بود و ما از هیچ روش جلوگیری استفاده نکردیم الان شدید استرس گرفتم نکنه باردار بشم.لطفا بگین چیکار کنم؟توروخدا سریع جواب بدین.با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. عزیزم با توجه به اینکه شما خون ریزی شدید داشته اید احتمال بارداری خیلی ضعیف میباشد نگران نباشید