امضا کردن سفته برای اجاره مغازه

سلام برادر شوهرم یک کلاشه و شوهرم بسیار ساده و پاک.حالا برای اینکه برادرش زندانه به خاطر بدهی و جعل .شوهرم  می خواد سفته امضا کنه تا برای داداشش سند اجاره کنن من خیلی نگران شوهرمم ولی اون بسیار ساده است چه کنم ما خودمون سه تا بچه داریم. پول هم نداریم واسه بدهی برادرش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
قبل از امضای هرگونه سند تجاری با یک وکیل دادگستری با شرح دادن موضوع مشورت بفرمائید.
موفق باشید