سواستفاده از چک سفید امضا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 165 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام

پدر بنده ده سال پیش یک برگ چک سفیدامضا و حامل به فردی داده

جهت تضمین

حالا بعدازده سال اون فرد قصد سواستفاده دارد

میتونه بره بانک هرمبلغی رو خواست درج کنه و پدرم بیفته زندان؟

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

در قوانین ما،اصل بر طلبکار بودن دارنده چک هست،سفید امضا بودن چک و برای تضمين بودن آن را شما باید اثبات کنید،در صورت وجود نوشته یا مدرکی دال بر این موضوع که چک برای تضمين بوده است یا خیر،این امکان برای دارنده چک وجود ندارد.

موفق باشید

تجربه شما

مررررررررسی😍😍😍😍💖💖💖

ببینید دوست عزیز،پدر شما ده سال قبل چک رو برای ضمانت دادن،ایشون باید به دادگاه مدرک یا رسیدی ارائه کنن تا نشون دهنده این موضوع(چک ضمانت بودن)باشه.در غیر اینصورت فردی که چک را در دست دارد طلبکار پدر شما فرض میشه،و البته اثبات این موضوع که چک سفید امضا بوده به وسیله کارشناس خط به راحتی قابل تشخیص هست.

من اصلا متوجه جوابتون نشدم. میتونه پدرم رو بندازه زندان؟