تنهایی و سواستفاده همسر

 سلام خیلی تنهام شوهرم از بی کسی من سوء استفاده میکنه به بچم یاد داده از خونه بیرونم کنه امروز میخواستم خودکشی کنم بخدا خسته شدم کسی رو ندارم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و‌درود
عزیزم بیشتر توضیح بدید،بسیار کلی عنوان کردید با جزئیات بیشتر میتوان کمک کرد.
فرزند شما چند سال دارد؟
رابطه زناشویی شما چگونه است؟
به شما حق میدهم خیلی ناراحت هستید و حس تنهایی به شما فشار میاره
احسنت به شما که پیگیر شدید و اقدام کرده اید تا مسائلتون حل شود
شما با مراجعه به یک مشاور میتونید مشکلات رو‌درمیان بذارید و راهکار بخواهید و کم کم حتی این حس تنهایی هم از بین خواهد رفت
موفق و‌موید باشید
سهرابی