علاقه مندی های خود و بچه دار شدن

با سلام. یک دختر ۵ ساله دارم که سال آینده میره کلاس اول ، امسال هم تصمیم دارم برای فرزند بعدیم اقدام کنم ، در ضمن میخوام بعد از چند سال شروع کنم برای کنکور ارشد بخونم و البته با تغییر رشته ، همزمان نقاشی با پاستل گچی و ساز سنتور رو هم کار میکنم، خیلی آدم منظم و فعالی هستم و میترسم با اومدن بچه بعدیم تمام برنامه هام از هم بپاشه ، همسرم خیلی به داشتن فرزند بعدی اصرار داره و البته با توجه به شغلش و کم حوصلگیش نمیتونه خیلی کمک حالم باشه ، چیکار کنم ؟؟؟ من ۳۲ سالمه ، و خیلی وقته میخوام درسموب خونم ولی هر بار به خاطر مسئولیت کارهای خونه و دخترم به تعویق افتاده و نمیخوام بیشتر از این طول بکشه. البته میخوام از الان برای ارشد ۱۴۰۰ بخونم و آماده بشم .خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .آوردن فرزند دوم تنها زمانی کار درستی است که شما برای فرزند اول خود به اندازه کافی وقت و هزینه صرف کنید به اندازه ای که در آینده یک مسکن و امکانات برایش تهیه کنید تمکن مالی داشته باشید سپس برای خودتان و رسیدن به اهدافتان هم وقت و هزینه کافی صرف کنید حالا بعد از همه اینها می بیند هم وقت و هم پول اضافه به اندازه ای دارید که می توانید برای یکنفر دیگر در بزرگسالی مسکن و امکانات تهیه کنید و وقت بگذارید تا نیازهای روانش را برآورده سازید .در غیر اینصورت بوجود آوردن یک انسان از هیچ چیز هم جنایت در حق اوست و هم ظلم است  در حق فرزندی که دارید و نیز خودتان  .