طلاق پدر و مادر در سالمندی

با سلام و ارزوی سلامتی برای همه شما زحمت کشان.بنده خانمی سی ساله و متاهل هستم و دو برادر و یک خواهر مجرد دارم.کوچیکترینشون هفده ساله س.مادرم بعد از سی و سه سال زندگی مشترک بخاطر مشکل جنسی پدرم که نزدیک شصت سالشونه وچهارساله این مشکل ودارند میخوان جدابشن.مادرم هیچجوره کوتاه نمیاد وخودشم بیان میکنه که تنهادلیلش همینه.پدرم فرد بسیار زحمت کش وخانواده دوستی هستند وتا به الان به هیچ یک از ما سخت نگرفته اند.طوری که حتی خانواده مادرم هم مخالف این کارشند وواقعا درکش برای همه مون سخته.فکراینکه مادرم میخواد مارو بذاره وبره وحس طردشدگی ازطرف ایشون واقعا آزارم میده وبه شدت نگران برادرا وخواهرمم.گاهی حتی به دلم ترس میافته که نکنه منم مثل مادرم بشم؟!بماند که مادرم خیلی زحمت ماروکشیده اما باوجود کلاسهای مشاوره وصحبت ماباهاشون هنوزم تصمیمشون همینه وبخاطر همین من باهاشون قهر کردم.من شهردوری ازشون زندگی میکنم و ازدیروز دیگه جواب تلفناشونم ندادم.خیلی ناراحت ونگرانم واسترس دارم.احساس بی پناهی میکنم.مادرم دیگه به هیچی حتی تمیزکردن خونه و آشپزی هم اهمیت نمیدن.مانگران خودشونم هستیم.چون اگه جدابشن واقعا هیچ حامی وسرپناهی ندارن.خواهش میکنم راهنماییم کنید.عاجز موندم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنده متوجه احساس شما و نگرانیتلن نسبت به موضوعاتی که مطرح کردید هستم ولی جرا فکر میکنید مسئله ای که عنوان کردید بی اهنیت است ؟ آیا چون ایشان پا به میانسالی گذاشته اند و صاحب فرزند و داماد و عروس هستند باید خود را فراموش کنند ؟ شاید برای شما بی اهنیت است ولی برای مادرتان اولویت اصلی زندگی است و ۴سال هم سعی کرده با آن کنار بیاید ولی نتوانسته اند
بجای مخالفت با ایشان و سرزنش کردنشان پای صحبتهایشان بنشینید و بگویید به تصمیمشان احترام میگذارید و بخواهید در مورد بعد از جداییشان و برنامه هایشان صحبت کنند ‌ ببینید ایا فکری کرده اند که میخواهند بعد از جدایی چه کنند و کجا زندگی کنند؟
از ایشان بپرسید ایا دنبال درمان رفته اند؟ و پیشنهاد دهید نزد متخصص و سکس تراپیست بروند
بسیاری از مردانی که بنا به دلایلی  مشکل جنسی پیدا میکنند اگر اموزش ببینند میتوانند شریک جنسیشان را با روشهایی دیگری ارضا کنند
پس  بجای قهربا مادرتان  صحبت کنید و پیشنهاد دهید  هر دو با یک سکس تراپیست مجرب صحبت کنند و بعد تصمیم بگیرند