سلام روزتون بخیر.

یه سوال و در واقع یه مشورتی داشتم باهاتون.

دیروز رفتم خانه سالمندان به پدرم سر زدم. گفت دست منو بسته بودن روی دستش رو نگاه کردم کاملاً مشهود بود که به سفتی دستش رو بسته بودن بعد از مراقبش پرسیدم اول پرسید کی گفته (چون پدرم آلزایمر داره انتظار نداشت که یادش باشه) بعد گفت امروز دعوا کرده ما هم دستش رو بستیم گفتم اگه بنا به بستن دست و پا بود خودمون توی خونه دستش رو می بستیم که نره بیرون گم بشه. رفتم با مدیر اونجا صحبت کردم خودش رو زد به بی اطلاعی و ابتدا انکار کرد گفت نه حتما خودش اینکارو کرده بعد که گفتم مراقبتون خودش گفته که اینکارو کرده تعجب کرد گفت خودش گفته گفتم بله بعد کلی معذرت خواهی و دیگه تکرار نمی شه. (آسایشگاهش خصوصیه و توی مرکز تهرانه) الان من همش می ترسم که بابامو اونجا اذیت کنن. واقعاً نمی دونم چطوری می تونم حواسم بهشون باشه که دیگه از این کارها نکنن و راستش اصلاً باور نکردم که مدیرشون در جریان نبوده باشه.

الان از شما مشورت می خوام که چجوری می تونم بفهمم که بابامو اونجا اذیت نمی کنن. راهی یا قانونی هست که من این حق رو داشته باشم که دوربین چک کنم و یا هر چیز راه دیگه ای...

پیشاپش از اینکه متن منو خوندید تشکر می کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن35جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. در خصوص این که پدر شما مورد آزار و اذیت قرار گرفته در صورت اثبات موضوع می توانید در دادسرای محل شکایت ضرب و شتم مطرح نمایید که امکان اثبات موضوع معمولا سخت هست مگر اینکه با دستور مقام قضایی در صورت وجود دوربین در محل وقوع جرم و بازبینی آنها شخص مرتکب و اقدامات مجرمانه وی شناسایی یا دو نفر از اشخاصی که در آن زمان در محل حضور داشته و شاهد این اقدام بوده باشند حاضر به ادای شهادت در دادگاه باشند و بر دادگاه محرز شود که در این صورت شخص محکوم خواهد شد.

2. چون این مکانها معمولا دارای دوربینهای متعدد در مکانهای مختلف هستند و جزء حریم خصوصی آنها محسوب می شود امکان این که دسترسی به دوربین آنها را داشته باشید ممکن نیست مگر این که بخواهید با هزینه شخصی خود فقط در اتاق پدرتان دوربین نصب کنید که منع قانونی ندارد ولی هزینه سنگینی را در پی دارد .

موفق باشید