حضانت گرفتن نوه

  سلام. مامانم نوه داره تو بهزیستی آن مامان مامانشون میشه امکانش هست چند سال پیش از پدربزرگشون جدا شد و شناسنامه ای مثنی گرفت اسم مامانشون تو شناسنامه اش نیست اما تو شناسنامه ای مامانشون هست الان ادره ثبت احوال بره مدرک بهش میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام، چنانچه در شناسنامه مادر ولادت فرزند ثبت شده است ، مادربزرگ می تواند در صورت فوت یا عدم صلاحیت پدر و مادر طفل نسبت به تقدیم دادخواست حضانت اقدام نماید و در صورت هرگونه شبهه برای دادگاه رسیدگی کننده موضوع از اداره ثبت احوال مربوطه قابل استعلام خواهد بود
در آخر پیشنهاد می شود موضوع را به صورت حضوری و دقیق تر با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید