مقایسه کردن نوه ها در خانواده همسر

با سلام و ادب

من در نزدیکی خانواده همسرم زندگی میکنم و از خانواده خودم دورم.

پدر و مادر همسرم با دختر من رفتار خوبی دارن

اما در حضور فرزند دخترشون مدام به او توجه میکنن که من سعی کردم با این موضوع کنار بیام.

اما مشکل من وقتیه که نوه هاشونو جلو روشون مقایسه میکنن

مثلا همش به روی دخترم میارن که ببین پسر عمت چقد ذوق کرده ببین چقد صحبت میکنه تو چرا هیچی نمیگی و ...البته بچه هامون زیر دو سال دارن.

من یک بار جدی بهشون گفتم هر بچه یک جوره و با هم فرق دارن ولی زیاد تاثیر نداشت و فقط از هم دلخور شدیم

راه حل چیه؟ میترسم وقتی بزرگ بشن هم از این حرفا بزنن

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

از گفته‌های خانواده‌ی همسرتون (ببین پسر عمه‌ت چقد ذوق کرده. ببین چقد صحبت می‌کنه. تو چرا هیچی نمیگی و ...) میشه اینطور برداشت کرد که قصد دارند به فرزند شما هم همونقدر توجه و محبت کنند که نسبت به نوه‌ی دختری‌شون توجه دارند. و لزوما قصد مقایسه کردن و رنجوندن کسی رو ندارند. و خب بچه‌ها افرادی متفاوت هستند و لزوما شخصیت و رفتاری شبیه به هم ندارند. کاری که شما می‌تونید انجام بدید این هست که نسبت به رفتار و گفتار دیگران خیلی حساس نباشید و بپذیرید که اونها افرادی هستند متفاوت از شما، با نگرش و رفتاری متفاوت. که ممکن‌ه گاهی از نظر شما قابل قبول نباشه. و تلاش کنید فرزندی با اعتمادبه‌نفس پرورش بدید که وقتی در محیط خانواده و جامعه (مدرسه، دانشگاه، محل کار، خانواده‌ی همسرش و ...) مورد مقایسه و حتی قضاوت قرار گرفت، رنجیده‌خاطر نشه و بتونه با اعتمادبه‌نفس، روش خودش رو برای زندگی داشته باشه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون