لکه بینی به دلیل لانه گزینیه؟

سلام من این ماه یک شب درمیون اقدام بودم .پریودهام هم نامرتب و دیر به دیر هست..امروز ۲۹ سیکلم هست ۲ روزه لکه بینی دارم و کامل خونریزی نداشتم ...به نظرشما لکه بینی ماله لانه گزینی است یا دلیل دیگه ای داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر تا سه روز دیگر به خون ریزی نیافتادید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص  شود موفق  باشید