سلام من ماه تیر اقدام داشتم برای بارداری یک شب در میون . روز 4 مرداد موعد پریودم بود ولی دوم مرداد بعد از ظهرش لکه بینی داشتم و خون آبه ازم میومد تا فرداش که یه مقداری لخته خون رنگ روشن میومد ببخشید وقتی میرفتم دستشویی ازم میومد تا صبح چهارم از  چهارم به بعد لکه بینی کمی دارم اون هم باز وقتی میرم دستشویی ازم میاد .

زیر دلم یکمی سفت شده صبح ها با حالت تهوع از خواب بیدار میشم و سینه هام دردناک شدن.کم غذا شدم بیحال و خسته ام همش.زودرنج هم شدم

فشارم هم کمه همش و سرگیجه دارم

به نظر شما من باردارم ؟

ایا این خونریزی علامت لانه گزینیه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به وضعیت جسمانی شما وشرح حالی که شما ذکر کرده اید احتمال بارداری وجود دارد بهتر است از تست بیبی چک استفاده کنید موفق باشید.