لکه بینی دارم ایا لانه گزینیه یا پریود؟

باسلام من در اقدام هستم روز جمعه قرص دوفاستونم تموم شده،از دیروز لکه بینی قهوه ای روشن داشتم امروز ظهر لکه بینی قهوه ای پررنگ شد باز الان کمرنگ شد،اقدام برای بچه اولم هست،حدود ۱۸روز قبل اقدام داشتیم،از ظهر خیلی حالت تهوع دارم ده روزم هست سینه هام شدید درد میکنه،هرازگاه کمردرد هم دارم بنظرتون باردارم؟لازم به ذکر هست ک روز ۱۲پریودیم سونو داده بودم تخمدام راستم تخمک نداشت تخمدان چپ فولیکول ۲۵ و ۱۰ داشت که دورشو کیست گرفته بود ولی دوروز بعدش کیت تخمک گذاریم مثبت بود،الانم فقط لکه بینی قهوه ای روشنه ،بنظرتون فردا صبح بیبی چک بزنم؟هفته قبل چهارشنبه زدم منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا سه روز آینده به خون ریزی نیافتادید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید