جر و بحث با همسر به دلیل مشکلات مالی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 11494 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام. منو همسرم دو سال و نیمه که ازدواج کردیم بچه نداریم همسرم از روز اول همه خرج ومخارج ازدواج و .... و خودش فراهم کرد و هیچ پشتوانه مالی از سمت خانوادش نداشت ناگفته نماند که ما توافق کردیم که من خونه دارم ایشون جهیزیه بخره خانواده ایشون حتی پول عروسی و خرید و هیچی رو گردن نگرفتن الان بعد ۲ سال من بیشتر مخارجمو خودم پرداخت میکنم و ایشون بیشتر خرید خونه رو انجام میده میگه ندارم قسط میدم دلش گرمه که من درآمد دارم و من هیچوقت نمیتونم بهش بگم اینجا پول کم آوردم بده چون میدونه که دارم از این وضع ناراحتم حتی به خانوادشم گفتم  خانواده بیخیالی داره حتی عاطفه هم ندارن محبتی ازشون ندیدیم ناگفته نماند که ایشون اوضاع مالی منو از اول میدونست و نمیشد ازش پنهان کرد وضع مالیم از ایشون بهتره درآمد ماهانه ۳. ۳و خورده ای داره و قسط هم داره بعضی اوقات هم  بدلیل بحث سر خانوادش و مشکلاتی توضیح دادم حق بجانب رفتار میکنه و میگه همینی که هست با این وجود نمیدونم بچه دار بشم یا نه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقت بخیر
سرکار خانم شما قطعا زمانی که تصمیم به ازدواج گرفتیداز شرایط همسرتون اطلاعاتی داشتید لذا بعد از دو سال و نیم که در کنار هم بودید و زندگی را با ساختن شروع کردید ، منصفانه نیست که همسرتان را سرزنش کنید....هیچ کدام از ما بخاطر رفتارهای دیگران بخصوص خانواده مان نباید سرزنش و توبیخ شویم.
اینکه میفرمایید حق بجانب رفتار میکنه چند دلیل دارد ..اول اینکه خانواده هر چند مشکل دار برای همه ما عزیز هستند دوم اینکه اینقدر توسط شما سرزنش شده است بناچار خسته شده و لجبازی میکند .
دقت بفرمایید هر چقدر از شما دور شود به دیگران روی میاورد . توصیه میشود از آنجاییکه خود واقف هستید خانواده همسر شما ،بار عاطفی غنی ندارند بنابر این همسرتان نیازمند بذل محبت و توجه عاطفی از طرف شماست ...غرورش را حفظ کنید و بر سرمسائل جزئی مالی لحظات عاشقانه تان را خراب نکنید.
قبل از فرزند دار شدن بایستی تمام مسائل و مشکلاتتان را رفع کنید زیرا بعد از بچه دار شدن وقت مجادله نیست و مسئولیت شما بعنوان والد بسیار سنگین خواهد شد.

تجربه شما

اشتباه میکنی .مردها هر چقدرم خانوادشون بد باشن.حتی اگه خانواده خودشون رو هم دوست نداشته باشن.وقتی زنشون از بدی خانوادشون بگه احساس میکنن داری به خودشون توهین میکنی واسه همین ناراحت لجباز وبدجنس میشن..حتی اگه خانوادشو هم دوست نداری اهمیت نده .هیچ چیزی به همسرت نگو .برای دردودل هم برو پیش کسی دیگه درد ودل.(غیبت کن)خههخه😃

خانم دکتر کامل توضیح دادن عالی

سلام

شما تا زمانی که مشکلات مالی بین خود و همسرت رو  حل نکردی اصلا بچه دار نشو

شما باید متوجه بشی آیا متوجه بشی دلیل اینکه همسرت بهت پول نمیده چیه آیا علاقه ای به شما نداره

چون مرد اگه علاقمند به همسرش باشه حتی اگه همسرش حتی جانش هم کف دست زنش میذاره

اگه نسبت به شما بی علاقه شده باید علتش پیدا کنی

اگه علتش دسیسه های اطرافیان با توسل به خرافات باشه باید آن دسیسه ها رو با کمک افراد ماهر در این کار باطل کنی

اما اگه همسرت از اول به شما بی علاقه بود و فقط به دلیل تمکن مالی شما باهاتون ازدواج کرد هم باید دنبال راههای علاقمتد کردن او به خودتون باشید

وتا زمانی که همسرتون بهتون علاقمند نشده و کاملا مشکلات مالی شما و فرزند جدید نپذیره صاخب فرزند نشو و این موضوع حتما حتما به خودش بگو

 شما دلیل اینکه تا حالا صاحب فرزند نشدید به همسرتون بگید تا بیشتر از نظرات اطلاع پیدا کنید و بتونید برا آینده زندگی مشترکتون تصمیم بگیری

موفق باشی

عزیزم سلام حتما ی سر به تاپیک من بزن خانمای مثل شما زیاد هستن اونجا اسمش خانمای زرنگ بیاین از پس انداز یا قلک مخفیتون بگین حتما بیا

اگر اخلاقش خوبه و به دلته به خاطر پول زندگیتو زهر نکن

البته حواستم جمع باشه و هرچی میخرید به نام خودت بکن که بعدا پشیمون نشی

سلام عزیزم با گرونی قیمت دلار ما هم به مشکل مالی خوردیم ولی همون موقع ها من با یه شرکت اشنا شدم که بهم توضیح دادن چه کاری الان براش تقاضا زیاده و موفق شدن توش بالاترین احتمال رو داره در حال حاضر .

گفتن خانه بازی بزن هم شغلش خدماتیه هم الان همه از شکم خودشون میزنن  که بچه هاشون زندگی بهتری داشته باشن .

راستم میگفت . الان ما تونستیم ماشینمونو یه مدل ارتقا بدیم و پول طلاهامو که فروخته بودم برگشت.

فقط فروشنده نیستن که یه محصول بهت بفروشن کلی راهنمایییت میکنن من لینکشونو میذارم برو یه سر بزن ایشالا که واسه تو هم مفید باشه جواب بگیری

@مامان_یلدااا

عزیزم لطفا برای منم بگذارید منم میخوام بدونم چکاری راه بندازیم ممنونم

@الهام2523

عزیزم من خودم خانه بازی دارم ولی شماره مشاورمو دارم هنوز ، شماره شو میدم زنگ بزنی بهشون بهت کامل توضیح میدن همه چیو ، خدماتشونم مثه مشاوره و دکور پولی نیست برعکس خیلیا که فقط دنبال پولن

09124413191 شعبانی

بنظرم نرو سر کار تا اونم مسئولیت پذیرتربشه و بار زندگیو بکشه.ومردبشه...اینطوریکه توکارکنی خودت تباه میشی...زن رو چ ب کار کردن؟

اگ بقیه موارد روبراهه اهل دعوا فحش و کتک و مواد و خساست و ....نیست نامردیه که بخاطر پول یا خانواده تحقیرش کنین.

الان همه در تنگ دستی یا نزدیک ب تنگدستی هستن.

ایشون هم اگ زن خونه دار میخواست از اول پی خونه دار میرفت.

عین اروپاییا زن و مرد کار کنید و اما چون در ایران تهش مرد بقه طلاق اموال نصف نمیشه در نتیجه بهتره هرچی هرکی میخره ب اسم خودش بخره.

البت اگ ادم خوشبخت باشه بازم این هم بحث نداره و بستگی ب شناختت از معرفت مردت داره.

نه خودت و نه مردت رو اذیت نکن.با همین پولا خوش باشین.

چشماتو وا کن ببین خوبیش ب بدی هاش مبچربه اگه اره بپای هم پیر شین.بچه ها بنظر من زندگی رو در کنار شیرینی وجودشون یک تا چند سطح سخت تر میکنن.

پس صادق باش با خودت و.....

http://jadoyservat.4kia.ir/info/655499/کتاب-ثروتمند-زاده-شده-ای-اثر-باب-پراکتور/

شاید این کتاب بتونه کمکتون کنه

سلام ببخشید منم یک خانم شاغل هستم که چون به خانوادم کمک میکردم الان همسرم این موضوع را بهانه کرده و مدام به من فشار میاره که تمام هزینه های زندگی را پرداخت کنم واقعا خسته شدم نمیدونم بچه دار بشم و سرکار نرم خودش هزینه ها را پرداخت میکنه یا نه چیکارکنم

@تارین

اول ی مدت سر کار نرو ببین مسئولیت پذیریش تا چه حده