تفاوت های بیولوژیکی زن و مرد

 سلام. من دختری با سه برادر و یک خواهر با پسری که پنج خواهر دارد ازدواج کردم

اخلاقای لوس و دخترانه البته کم به شدت احساسی و استرسی

خیلی لوس میشه گاهی واقعا چندشم میشه

بعد دعوا گریه میکنه و میگه که دوستم داره

وقتی حرف میزنی گاهی حرکات دستشو مثل خانم ها برمیداره

وابسته به مادرشه بخاطر مادرش ما خونه نخریدیم در حالی که تو پایین شهر راحت خونه میخردیم مستاجر شدیم و ارزش پولمونم کم شده

کله شق هر چی بهش میگم تو کتش نمیره

دعوا با خواهر یا مادرش که دخالت میکنن با اینکه میگه حق با توئه ولی در نهایت جوری حرف میزنه که من مقصر میشم

به یک چیزی که گیر میده ول نمیکنه تا تهشو درنیاره

منم با اخلاق و روحیات پسرانه که همسرمو اذیت میکنه گاهی بهم میگه خیلی سردی و حتی بخاطر بی احساس بودن من بارها و بارها گریه کرده و وقتیم حرف از طلاق میزنم هم اون طاقتشو نداره هم خانوادم پشتم نیستن و دم از آبرو میزنن من با خودمو همسرم چه کنم؟ دلم شوهر جدی و خشن میخواست

نه یه پسر احساسی و لوس

و همسرم برعکس من دلش خانمی با روحیات لطیف نه جسور و به قول خودش پسرانه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
سوال شما واضح و شفاف نیست .شما دقیقا برای چه موضوعی راهنمایی لازم دارید ،دقیقا قصد شما چیست .یکی از مراحل دستیابی ازدواج موفق دوران آشنایی و شناخت قبل از ازدواج است .که در این دوران زوجین همدیگر را بشناسند و با خصوصیات اخلاقی و رفتاری هم آشنا بشوند .آیا شما در این دوران متوجه تفاوت ها نشدید ؟اما اگر به دنبال بهبود زندگی و روابط تان هستید نیاز است یک ارزیابی دقیق از شخصیت شما و همسرتان و نیز نحوه تعامل تان صورت پذیرد ،پیشنهاد می‌کنم حتما نزد مشاور بروید تابا بررسی تمامی جوانب بهترین راهکار را در اختیار شما بگذارند .

                             شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻