سلام درباره زایمان طبیعی اپیدورال میخوام همه چیشو بدونم و همچنین زایمام فیزیولوژیک
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز این روش، تزریق داروی بی‌حسی به قسمتی از گودی کمر شما، با استفاده از یک سوزن خمیده و توخالی است. سوزن از میان مهره‌های پشت شما می‌گذرد و به فضای بیرونی اطراف نخاع وارد می‌شود. یک لوله نازک و قابل انعطاف از درون سوزن رد می‌شود و سپس سوزن برداشته می‌شود. لوله نازک از قسمت پشت و شانه شما عبور داده شده و ثابت می‌شود. متخصص بیهوشی، یک داروی بی‌حسی موضعی را (مشابه با آنچه در دندان‌پزشکی استفاده می‌شود) وارد لوله می‌کند تا نیمه پایینی بدن را بی‌حس و کرخت نماید. در حالت کلی، پاهای شما نیز بی‌حس می‌شوند. شما دیگر انقباض‌های خود را احساس نخواهید کرد. گاهی اوقات، این لوله به یک پمپ کوچک متصل می شود تا بتوانید مقدار داروی بی‌حسی موضعی که وارد بدنتان می‌شود را کنترل نمایید؛ یا پمپ به گونه‌ای آماده می‌شود که هر چند دقیقه یک‌بار، مقدار کمی از داروی بی‌حسی را به بدن شما وارد کند. مزایای اپیدورال به شرح زیر است : درد در بیش از 90% از خانم‌ها به طور کامل از بین می‌رود. شما کاملا به‌هوش باقی می‌مانید. می‌تواند به کنترل فشار خون بالا کمک نماید. می‌تواند کنترل زایمان، و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند. داروهای بی‌حسی موضعی امروزه دقیق‌تر از گذشته شده‌اند و شما ممکن است متوجه شوید که پاهایتان کاملا بی‌حس نیستند. با تشکر