درمان اضطراب و علائم فیزیولوژیک آن

ممنون میشم راهنماییم کنید. من استرس و اضطراب شدید دارم و لرزش دست و حتی گاهی لرزش صدا هم دارم. کل بدنم یخ میکنه و اکثر اوقات مشکلات گوارشی دارم. نمیدونم باید پیش روانشناس برم یا روانپزشک

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با عرض سلام،شما از نوعی اختلال اضطرابی رنج می برید، برای رفع این مشکل لطفا به روانپزشک مراجعه فرمایید، تا از طریق درمان دارویی برای دوره ای، هر چه سریعتر نتیجه بگیرید و در کنار آن از خدمات رواندرمانی نیز بهره مند شوید که در طولانی مدت از عود بیماری پس از قطع دارو جلوگیری خواهد کرد. قطعا روانپزشکی که هم دارو تجویز کند و هم رواندرمانی اختلال اضطرابی بلد باشد بهترین گزینه انتخابی شماست.