رفلاكس فیزیولوژیک کودک

با سلام خدمت خانم دكتر فرناز محامدی راجع به بچم ازتون سوْال كردم كه انگار خلط داره و... شما گفتيد رفلاكسه و بايد درمان باشه خيلی دكتر بردمش و گفتن رفلاكس فيزيولوژی هست و نياز به درمان نداره و دارو نميدن نميدونم چيكار كنم و چی به دكترش بگم و چند روزی هست كه از بينی و دهن بالا مياره به اندازه آدم بزرگ ها كه وحشت ميكنم و هميشه انگار آدامس تو دهنشه ميجوه ممنون از پاسخگوييتون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، شربت رانيتيدن هر٨ ساعت ١ سی سی، می توانيد استفاده كنيد. براي پيگيری درمان و تغيير دارو نياز به مراجعه حضوری است .