تعهد در جلسه مشاوره طلاق

۱- تعهدی که در مراکز مشاوره از زن و شوهر میگیرن چه سودی داره؟

۲- اگه به تعهدات عمل نشد میشه برای طلاق ازشون استفاده کرد؟

۳- اگه تعهد ندیم چی میشه؟

واقعیت اینه که شوهرم منو از خونه بیرون کرده حالا رفته عدم تمکین بگیره فرستادنمون مشاوره، ۳ جلسه رفتیم خانم مشاور گفتن جلسه چهارم از هردومون تعهد می‌گیره.

شوهرم گفت تعهد نمیده چون می‌ترسه بعدها بهش عمل نکنه و علیهش استفاده بشه.ولی من گفتم مخالفتی برای تعهد دادن ندارم.

۴ واقعا اگه بهشون عمل نکرد میشه برای طلاق یا اثبات رفتاراش تعهداتش علیهش استفاده کرد؟

ممنون میشم به ۴سوال جواب بدید،موفق باشید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
1 : با توجه به محتوای تعهدنامه ،  ممکن است اثبات کننده ی تعهدات قبلی یکی از طرفین باشد(مثلاً زوج اقرار کند که نفقه را پرداخت نکرده است).ولی به طور کلی اثری متفاوت با یک نوشته ی عادی ندارد.
2 : اصولاً خیر ، زیرا طلاق تابع مقررات خاص خود می باشد.
3 : اثر خاصی در قانون برای کسی که تعهد ندهد پیش بینی نشده است.
4 : اصولاً خیر ، طبق پاسخ سوال 2 و 3 ، طلاق مقررات خاص خود را داراست و مقرره ی خاصی در مورد تعهد نزد مشاور در قانون پیش بینی نشده است.
موفق باشید.