طلاق و جلسه داوری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 266 بازدید 1 تبادل تجربه

من درخواست طلاق یکطرفه دادم الان باید داور معرفی کنم به دادگاه داور میتونه فامیل باشه باید چی بگه تو جلسه؟ بعد این داوری چه مرحله ایه

اطلاعات تکمیلی

سن 35 وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

باسلام
داور بايد از خويشاوندان و متاهل باشند و اعلام نمايند امكان سازش ميسر نميباشد.

تجربه شما

در موقع ازدواج توجه داشته باشید که دو طرف خیلی همدیگر دوست داشته باشند با دخالت اطرافیان خانواده مجبور به ازدواج اجباری نشوند که منجر به طلاق و نابودی فرزندتان شود و قبل از ازدواج کردن شغل پول خانه و جهیزیه از دو طرف خیلی مهمه و بعد ازدواج نگذارید اطرافیان در زندگی تان دخالت کنند سعی کنید مهمانی زیاد را کم کنید و خودتان هم همینطور. و در مسائل چشم تو هم چشمی خیلی کم اهمیت دهید سعی کنید تکیه گاه تان خودتان یعنی فرزندان و پدر مادر باشد یعنی پدر مادر خیلی به زندگی شان و فرزندانشان اهمیت دهند از سرکوفت تحقیر سرزنش پرهیز کنید همیشه صحبت ها گفتگوی شاد و خوشحالی خنده ها باشد و سعی کنید پشت سر هم در خانواده به اطرافیان حرفی نزنید چون اطرافیان دوست شما نیستند با شنیدن مشکلات شما خوشحال تر هم میشوند و هیچ ایده راه حل خوبی در اختیارتان قرار نمیدهند و از همه مهمتر نیازهای اولیه فرزندانتان را همیشه فراهم کنید کمبود آن عواقب بدی در انتظار آن هاست و ورزش در سن کم همان ابتدای هفت سالگی فرزندتان به باشگاه ها مراجعه کنید و ورزش را الگوی خوبی برایشان قرار بدید و  از انتخاب دوست فرزندتان بسیار محتاط باشید و در بیرون از خانه مدت زیاد نباشند