صحبت های جلسه اول خواستگاری

سلام میخواستم بدونم که در جلسه اول خواستگاری چقد باید دختر صحبت کنه من مشکلی که دارم خواستگار که میاد و راجع به خودم  و تحصیلات و افکارم که میگم فرار میکنن و دیگه زنگ نمیزنم بعد از اطرافیان میفهمم که پسر گفته که این تحصیلاتش بیشتره تفکرش فرق داره در صورتی که من عادی حرف میزنم و دیپلم داشتن اون خواستگارا هم برام مهم نبوده تحصیلات اونا برام ملاک نیست ولی اونا..

میخوام بدونم باید چیکار کنم یعنی افکارم رو سطح پایین نشون بدم

یا نگم مستقل از خانواده ها باید باشیم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم نیاز نیست افکارتون رو سطح پایین نشون بدید و یا خودتون رو بر ضد چیزی که هستید جلوه بدید . اگر نوع تفکر شما با خواستگارهاتون فرق داره دلیل نمیشه شما افکارتون رو تغییر بدید ممکن اون افراد برای شما مناسب نباشند . خواه ناخواه تحصیلات روی طرز فکر و رفتار آدمها تاثیر میزارد پس خودتون رو به خاطر افراد دیگه تغییر ندید برعکس به دنبال کسی باشید که نوع نگاهش به زندگی و طرزفکرش با شما نزدیک باشه
با کنسل شدن چند خواستگار که بنظر میرسه با شما همخوانی نداشتند خودتون رونگران نکنید .
در جلسه اول خواستگاری بهتره اول دیدار صورت بگیرد و مطرح شدن چند مسئله کلی و اگر دو طرف به دل هم نشستند باقی مسائل مطرح بشه
 و حتما به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنید