سلام. برای موهایی که کم پشته و نرم چی پیشنهاد میکنین برای پرتر شدنش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

شما باید حتما توسط متخصصان پوست و موی کلینیک ایرانیان آنالیز شوید و با توجه به نظر ایشان درمان خود را شروع بفرمایید .
روش های متداولی هستند که شما را می توانند به نتجه ایده آل برسانند و تقویت کننده مو شما باشند از جمله : مزو تراپی ، پی آر پی ، لیزر فوتونا و  لیزر آیگرو و .....

بنابراین برای مشاوره بیشتر با شماه 75900-021(بخش پشتیبانی 24 ساعته کلینیک ایرانیان) تماس حاصل فرمایید .

باتشکر